Veckans klipp

Tulpaner
Mitt i mörkaste januari kommer dom! De efterlängtade första vårtecknen - TULPANERNA! Härligt färgsprakande möts vi av de första vårtecknen som hjälper oss att uthärda den kallaste årstiden. Tulpanen är Sveriges mest populära blomma med en klar förstaplats som den haft under många år. Vi har bara klimatkompenserade och svenskodlade tulpaner i butik.
KLIPPKORT
Ett klipp
5 buketter värde 500sek
10 tulpaner samt utfyllnad bunden i bukett värde 100:- st  du betalar 400sek

Ardisia 85:- ord pris 175:-
Klipp just nu!
De vita  bären sitter kvar till nästa blomning. Vintertid ljust, soligt och om möjligt 12-25grader. Skaka växten lätt för att underlätta pollineringen. Lättskött, flerårig.

Krukros 45:-
Vackra, kraftiga och kompakta krukrosor med riklig blomning, friskt bladverk och lång hållbarhet. Ge näring regelbundet. Trivs i ljust läge i lätt fuktig jord.

Nattens drottning (Selenicereus grandiflorus) är en suckulent växt inom släktet Selenicereus och familjen kaktusar som ursprungligen kommer från Västindien och Centralamerika. Arten är mycket ovanlig i odling.

Myrsine
Säljs ofta uppstammad till ett litet träd. Växer långsamt och kan formklippas eller odlas som bonsai. Kan stå ute under sommaren och tas in innan första frosten. Relativt tålig växt som tål att torka ut lätt.

Senaste inläggen

Bloggarkiv