0001-3668682959_20210701_005258_0000

Cellofan med Mia

I kväll var jag [jennie] Annelie, Mormor & Farmor på mannaminne

oc såg Cellofan med Maria Bûstedt-Svanholm. 

 

-gissa om vi skrattade! en riktig super föreställning!

 

 

 

 

 

TUSEN TACK MIA FÖR EN KALAS KVÄLL!  

Cellofan är en internationell succé. Den humoristiska monologen uppfördes första gången av författaren själv, Björk Jakobsdóttir, på Island. Den har sedan spelats i bl.a. Tjeckien, Italien, Schweiz, Tyskland, BelgienDanmark, Finland, Ryssland, Australien och Ukraina. Norrland har nu fått sin egen version av Cellofan, gestaltad av Maria Büstedt Svanholm
Monologen handlar om Ellen och hennes dagliga kamp mot tid, förväntningar och fördomar i ett s.k. jämställt förhållande. Det gäller att försöka pussla ihop ingredienser som hem, man, barn och karriär. Och att helst få plats med ett "vulkaniskt" sexliv också, i den oerhört tighta agendan.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln