0001-3668682959_20210701_005258_0000

vasalopp

www.fotoakuten.se www.fotoakuten.se

 

I dag har solen lyst över Nordingrå med små flingor av snö sirlande ner från himlen

-otroligt vackert..

Va nyss på ica o fick då höra att de är skidor idag. kom o tänka på vasalop.

Kanske är det någon Hurtbulle* som ska åka Vasaloppet den 6 mars 2011?

 

Kom ialla fall och tänka på när jag [jennie] o en kompis skulle åka lilla vasaloppet

 

Jag glömmer aldrig den dag i 5an, vi hade vasaloppet på Skolan. Vi skulle runt prästön, men precis då vi passerat fårhälla så upptäckte vi en gullig stuga i viken. För det var ju jobbigt med skidåkning och fika gett man ju, så vi for in o dukade upp choklad, mackor, kakor..

Vi såg även hur de minsta barnen passerade ute på isen, men sen blev de rätt lugnt, det var bara skotern som körde fram o tillbaka. Men mysigt hade vi ju jag och min bästis*.  Men nu var det dags att fortsätta färden hemåt det började bli skumt, så dök den där skotern upp igen  ursinnig o undrade vart vi hade vare dom hade letat oss i över en timme. Men bäst av allt va att vi slapp åka skidor hem, vi fick åka skoter.

 

Skida lugnt i alla spår och glöm inte fikat :)

 

Etiketter: **tokerier**

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln