78964777-hfL2m

Sociala medier

Vi finns nu på Instagram och Facebook 
Blomsterhus på Insta
Blomsterhuset i Nordingrå på Facebook 

Vi kommer även starta  upp med SMS nyheter 
Vill du få den senaste informationen från oss?
Nyheter, Erbjudanden eller händelser som kommer ske hos oss på Blomsterhuset?  klicka Här och fyll i ditt mobil nummer.

17

På vår hemsida kan ni läsa mer om oss Där hittar ni ALLTID korrekta öppettider Www.Blomsterhus.se 💜🌸 I bloggen hittar ni just nu tips om hur du generellt ska tänka när du planeter 🌞🌱

25

🌸💕

25

MORSDAG Öppet Lördag 10~14 Har mamma allt? Ge henne lite söta jordgubbar 🍓 i sommar eller ett härligt fruktträd🍎. En gåva som blir större med tiden. 🌱 Vi tipsar även om våra presentkort 🎁🎈får hon välja själv bland köksblommor, snittblommor, sommarplant, kryddor, träd buskar eller perenner 💜🌸

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Senaste inläggen

Bloggarkiv