78964777-hfL2m

Driv upp din Amaryllis

interflora.se interflora.se

Amaryllis är en ståtlig och elegant lökväxt, som man lätt driver fram i hemmet. Lökar finns att få på hösten och vintern.Vi på Blomsterhuset har stora lökar och i regel så får dom en gång om året minst   1–3 blomstänglar, som i ändan får tre till fem klockformade blommor.
 
Plantering av löken
Våra lökar är redan planterade och satta i en innerkruka.  Så när du kommer hem med din lök är det bara att placera i en ytterkruka som du vill ha din Amaryllis i. Långa o korta lökar? tyvärr måste vi meddela att det är samma sorts lökar det enda som skiljer en lång o en kort amaryllis åt är hur mycket vatten den får. Mycket vatten  = en lång amaryllis, Lite vatten = en kort. För att driva på din amaryllis så sätt den i ett ljust och varmt läge. Vattna ca ett snapsgals i veckan tills dess att blomsterknoppen är på G då ökar du vattningen så att inte blommorna torkar in. 
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KEMAL ADLIG » Årets Frö Katalog:  ”Dear Sir/Madam, I am interested in your products I would like to receive your ..”

  • lasse » kerstins rödvinbärsdricka:  ”När skall vattnet hällas i ????”

  • Sofia » Aska:  ”Tack för tipset om aska för vinbär, rosor och krusbär! ”

  • tuula karlsson » sätt potatis:  ”är indreserad av herta sätt potatis har haft den tidigare får inte tagi knölar ..”

  • Ingalill Sjöström » Bönhamns julmarknad 2016:  ”Vill vara med på julmarknaden.Säljer nallar ,lamm ,stickat i ull o lammskinn.Har..”

Arkiv