0001-3668682959_20210701_005258_0000

Elvis med glada hudik

Vi vill hylla Elvis Presley med en föreställning som innehåller mycket humor och lite allvar, en del inblickar i hans liv, en del påhittat och naturligtvis mycket rock n´ roll. Vi följer killen som utmanade en hel värld genom att rytmiskt skaka på höfterna. Hans karriär började redan i Humes High School. Som 19-åring spelade han in sin första platta That´s All right (mama) på skivbolaget Sun Records vilket ledde fram till det stora genombrottet.

Elvis var en lite annorlunda kille i det samhälle där han växte upp. Han hämtade inspiration från andra källor än de etablerade och lyckades på så sätt förändra världen med sin musik. Glada Hudik-teaterns skådespelare har på flera sätt en utgångspunkt som liknar Elvis situation i Memphis på femtiotalet. De är utstickare i dagens samhälle. Vår föreställning skildrar Elvis resa från udda kille i high school till hyllad artist./Glada Hudik gänget

 Annelie & Ingrid var på en succe kväll i Onsdags!

 

Det var Nämnligen ELVIS med Glada hudik teatern  i Härnösand.

-En riktig kalas kväll med mycket skratt!!

 

 

Dom fick varsin solros -från Blomsterhuset i Nordingrå :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln