0001-3668682959_20210701_005258_0000

Vi fick den stora äran att leverera blommor till Roland Hedbergs minnespris

Årets Vinnare Dommare Freddie Nordin, Lugnvik!

Ishockeydomarklubben samt hockeyförbundet i distriktet har tillsammans med bland annat Modo Hockey som samarbetspartners instiftat ett pris som ska delas ut årligen till minne av Roland Hedberg. På bilden ser vi Tommy Roos Modo Hockey, Freddie Nordin ÅIF och Fredrik Svensson från domarklubben.
Bild: Jonny Dahlgren

Roland Hedberg
Ishockeydomaren Roland Hedberg från Långsele avled efter en tragisk olycka i samband med en ishockeymatch i vintras.


Nu ska Ångermanlands Ishockeydomarklubb i samarbete med Ångermanlands Ishockeyförbund, Modo Hockey samt ett par sponsorer hedra honom genom att instifta ett minnespris.

 

 

– Idén väcktes tidigt efter Rolands bortgång och vi ser det som en självklarhet att hedra honom på något sätt. Det här känns som att vi kan göra något bra av en tråkig händelse, säger Fredrik Svensson i domarklubben och får medhåll av förbundets Freddie Nordin.
Även Modo Hockey som klubb vill bidra och ställde sig positiva direkt när förslaget presenterades för dem.

 

– För oss i Modo Hockey var det inget att fundera över utan vi vill naturligtvis vara med att stötta det här ändamålet, säger klubbens marknadschef Tommy Roos.
Stipendiet kommer att delas ut årligen av domarklubben och det kan tillfalla en domare, spelare, ledare eller funktionär av något slag.
Första stipendiet delades ut i December( 8 / 12-12) i Fjällräven Center i samband med en av Modos hemmamatch mot Luleå Hocket, och genom att det här nyligen blivit klart kommer en jury från domarklubben och förbundet att utse årets pristagare.– Men kommande år är det fritt fram för alla att föreslå pristagare, poängterar initiativtagarna.

 

LÄS MER HÄR

 

 


ANSÖKAN OM MINNESPRISET

 

 

 

 

 

Vi fick äran att sponsra med dessa blommor till 

det här Otroligt fina minnespriset!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar