Sommar & SOL i Nordingrå

Kalas väder i Nordingrå

En massa sol, och härlig värme :) 

 Vi passar på att vattna och ha lite vattenkrig

 

Vi har även fått gubbar på våra jordgubbsplantor

-mummsigt med lite vaniljglass :)

 

 

Simma lugnt allihopa

och tänk på att extra vattna.

 


 

 

 

ROTBLÖTARE

vi Har fått hem kalas bra Rotblötare* en bevattnings sticka för träd och buskar, perfekt för att vattna vid trädet/ buskens rötter direkt nere i jorden. Tänk även på att det är bättre att vattna ORDENTLIGT någon gång emellan åt än att vattna lite grann varje dag.

 

för vattna man ett träd eller buske lite o ofta, söker sig deras rötter emott fukten (dvs upp emot ytan) och när det kommer en vinter är dom rötterna extra utsatta  emot köld och trädet / busken  ligger risigt till för att överleva till nästa år.

 

Rotblötaren kan även användas som vattenspridare

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln