78964777-hfL2m

Sociala medier

Vi finns nu på Instagram och Facebook 
Blomsterhus på Insta
Blomsterhuset i Nordingrå på Facebook 

Vi kommer även starta  upp med SMS nyheter 
Vill du få den senaste informationen från oss?
Nyheter, Erbjudanden eller händelser som kommer ske hos oss på Blomsterhuset?  klicka Här och fyll i ditt mobil nummer.

13

Prydnadspumpor i butik nu

11

Passa på att fynda 50% på träd buskar och perenner jordgubbar, olika färger på vinbär havtorn och annat ätbart Och rosor, prydnadsbuskar.. mm LJUNG tre stora calluna classic 95:- Även Erica 45:- färgade ljungar, kål, cyklamen, kryss,perenn murgröna, kärleksört, alunrot med mycket mera💜🌸

7

Gnagskydd nu kommer hösten smygande Glöm inte bort att Skydda dina träd! Skonsamt plastnät som skyddar yngre trädstammar emot djur som gärna mummsar på stamarna. Nätet öppnar sig allt eftersom trädet växer.🌸💜

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Senaste inläggen

Bloggarkiv