78964777-hfL2m

Sociala medier

Vi finns nu på Instagram och Facebook 
Blomsterhus på Insta
Blomsterhuset i Nordingrå på Facebook 

Vi kommer även starta  upp med SMS nyheter 
Vill du få den senaste informationen från oss?
Nyheter, Erbjudanden eller händelser som kommer ske hos oss på Blomsterhuset?  klicka Här och fyll i ditt mobil nummer.

7

Idag har det anlänt flera vagnar med härliga växter! Välkomna in vardagar 10-17, lördag 10-14!

2

Har ni planterat, dekorerat, eller kanske har ni skördat något och har något gott recept? Ett träd som har vackra frukter eller en ros som blommar? Haft en fest med bords dekorationer? Tar vi gärna emot bilder och lägger upp på vår hensida <3 Www.blomsterhus.se Tack på förhand

11

Öppettiderna under helgen Välkomna in!

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Senaste inläggen

Bloggarkiv