78964777-hfL2m

Bruden

Brudbuketten

 

 

*Rundbunden brudbukett den kan bindas i handen (som en vanlig bukett) eller i en s.k. brudhållare.Dess yttre form är helt rund,

 

*Droppformad Den är vanlig & talar nästan för sig själv, och är i formen en upp & ner vänd droppe ijämn form. Binds i Brudhållare.

 

*Brudbollen Den är formad till en boll och kan antingen placeras liggandes direkt i handen eller hängandes från handen eller handleden.

 

* Designad bukett kan tillexempel ha formen som ett hjärta, en hand muff etc.

 

 

Låt buketten dekoreras med glittertråd, pärlor, pinnar, stenar, citron eller lime beroende på vilket tema, färger, årstid och personlighet man har.
Bara fantasin sätter gränserna.

loading...

Allt om bröllops tips att Tänka på:

 

Om du ska gifta dig i de närmsta månaderna är det hög tid att börja fundera på brudbuketten nu. Här listar vi det du bör tänka på för att hitta de perfekta blommorna för just dig.
* Vilken stil har ni på ert bröllop? Tänk på att buketten ska passa helheten. En stram och stel bukett kanske inte passar till en vigsel på stranden i en lös sommarklänning, likväl som att en maffig klänning behöver kompletteras av en matchande bukett.

* Vilka temafärger har ni valt? Om brudgummens klädsel går i en viss färg bör din bukett och hans corsage matcha detta för snyggast effekt.

* Vilken form passar bäst? Här kan du med fördel ta med en bild på klänningen till floristen och be om hjälp att välja en form som passar just dig.
* Vilka blommor hör till säsongen då ni ska gifta er? Det är både billigare och mer miljövänligt att välja blomsorter som det finns gott om lagom till ert bröllop.

* Finns det billigare varianter? Vissa speciella rosor är dyrare eftersom de måste specialbeställas. Fråga er florist om det finns ett liknande alternativ som kan få ner priset något.

Olika former

Rundbunden

Droppformad